Freedoooom!

Idag skal jeg ut i frihet igjen og jeg tror det skal bli veldig godt. Skriver mer når jeg kommer hjem. Nå skal jeg pakke tingene mine og komme meg på hue og rævva ut herfra:p Neida, men jeg gleder meg hvertfall og kjenner meg klar til det!! Selvom jeg ikke her helt i mål enda. De har hjulpet meg så mye de kan her på Blakstad og nå må jeg klare resten selv. Og det skal jeg virkelig klare!! :)

Ønsk meg lykke til!!


-Pis æout!

2 kommentarer

Maria Forvik

23.08.2010 kl.19:58

Ninaaaa :) Nei, sandvika ville jeg ikke klaget på samme hva. Jeg liker jo Sandvika <3 hihi. Det er liertoppen.. Skikkelig dårlige greier..

Nina er tøff<3

23.08.2010 kl.22:22

Meg seff! Miss U allready;( alle driver smalltalker med seg selv her.... blæh.... skal finne ut av handlingtur! Skal bare planlegge å skrive ned de planlagted planene man ikke må glemme å planlegge å få planlagt. Nemlig.

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits