Får du ikke sove?

Jeg har gått til psykolog i mange mange år og hørt så utrolig mye rart om mye forskjellig og fått mange rare tips om masse rart. Men det rareste og kanskje beste tipset jeg har fått må være dette:

Når du skal sove og har mange tanker som surrer rundt i hodet samtig er det vanskelig å sove.. Se for det at du står på togstasjonen på perrongen, men at det ikke er du som skal ta toget, det er tankene dine! Lukk øynene og se for deg at du tømmer hodet ditt for tanker og fyller opp toget med dem. Så lukker dørene på toget seg og begynner å kjøre rolig ut fra perongen og laaangt av sted mens du bare står der og ser at tankene dine forsvinner med toget og hodet ditt er helt tomt. Det er så utrolig deilig!
Jeg kan jo ikke garantere at det funker for alle, men det funker for meg i mine verste tankekjør (hvertfall for kortere perioder), så hvorfor ikke gi det et forsøk?


-God bedring da:)

Én kommentar

bondekøl <3 (Nora ;)

06.09.2010 kl.20:54

hahaha! så sykt ... random..! men det må jeg prøve ut! thihi

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits