Om bæsj

Ja, du leste riktig. Dette innlegget handler om bæsj. Og ikke bare hvem som helst sitt avkom, men mitt. Så hvis du er sensitiv for sånne detaljer: IKKE LES! -jeg føler uansett at jeg kommer til å dele for mye i dette innlegget, så lesing skjer på eget ansvar!

Okei, sjekk denne magen!

Jeg vet, pent kledd og plastre fra operasjonen, men det er ikke det som er poenget her. Se på magen!!

Dette er resultatet av 8-10 dager med forstoppelse! (husker ikke nøyaktig dag). Har ikke klart å gå på do før i går kveld. Ca. 21.30 var det så ille at jeg nesten ikke klarte å gå, hadde så vondt. Jeg ringte legevakten og de sa at jeg måtte prøve noe så deilig som klyster, hvis det ikke virka måtte jeg komme tilbake på sykehuset i løpet av natta.

Evig opptimist som jeg er satte jeg meg selv på saken med en gang og fikk låne bil og sjåfør. Så bar det avsted på apoteket og shitt så flaut det var der nede. ALLE stirra når jeg sa: "Hei, jeg er VELDIG forstoppet, hva gjør jeg?" (mitt siste forsøk på å slippe sånn ekkel analsex på tube.)

Og uten å gå for mye i deltalj videre: I går kveld ca. 22.30, fødte jeg en kid som jeg liker å kalle Marius eller Kåre på ca. 250 kilo og 1,8 meter. Digg å få ut den lille ekle drittungen som har ligget og latet seg der inne. Jeg gråt en rørende tåre (eller hylgråt egentlig). Ellers var det en vond, eviglang og forjævelig seanse!!Vil gjerne få takke alle som har hjulpet meg og støttet meg gjennom tiden med lille i magen. Jeg vet ikke helt om det var verdt det, men fy faen å digg det var å få han ut!!!!

Hvis du lurer: Alt dette oppstod antakeligvis pga. alle smertestillende og kvalmestillende tablettene jeg har tatt pga. oprasjonen.

Mitt tips til deg: Det er veldig farlig å være så forstoppet over lengre tid. Gjør noe med det, før det gjør noe med deg. Du trenger ikke å stikke noe som helst opp i rassen, hvis du bare gjør noe tidlig nok.

- God bedring da

4 kommentarer

thea

20.01.2011 kl.09:45

Nina, du er digg!

takk for fin info, og jeg digger deg

Eirin

20.01.2011 kl.10:49

Nina.. Hvem andre enn deg skriver sånne innlegg på bloggen sin? Hahaha! INGEN.. Men jeg sier som Thea; du er digg

mie

20.01.2011 kl.16:43

250 kilo??? :-O Det håper jeg da virkelig ikke ;-) Hihi! Du er rar da, og ganske morsom!

www.meningerogtanker.blogg.no

21.01.2011 kl.18:54

Flere som er åpne om litt av hvert, ja :) Fresk blogg du har, du og :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits