deppetidepp, igjen

Jeg er deppa. Vet ikke hvorfor, men jeg er det. Trenger ikke alltid være noen grunn når man er Bipolar. Det er det som er litt ulempen. Okei, jeg vet egentlig hvorfor, men jeg vil ikke skrive det her. Det er mange ting. Veldig mange egentlig. Nå er jeg ganske lei. Blir glad når jeg er med folk på skolen da, men akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å være på rommet. Det er slitsomt å holde tårene inne.

Jeg vil ikke være emo-Nina, jeg vil være glade-Nina som går rundt å smiler og er positiv. What to do?

Nå ser jeg på Sex og singelliv film nr. 1, det er jo litt glede hvertfall. Så tenkte jeg kanskje å dusje, men vet ikke om jeg orker det idag. Vi får se. Kanskje jeg finner noen som har sjokolade og cola. Det har jeg veldig lyst på nå!

Tankene går i spinn. Jeg hater det. Er ikke positiv til noe. Glade-Nina!! KOM FRAM!!!

PS. Skriver ikke dette for å få medfølelse, skriver det for å få det ut!

-God bedring da

2 kommentarer

ANNE LILL

24.01.2011 kl.23:06

jeg sliter med det samme.. Man kan ikke gjøre noe annet enn å tenke på alt annet enn det faktum at man er deppa x3

Mie

25.01.2011 kl.09:52

idag er jeg takknemlig for? Spis sjokolade og cola. Gjør det du vil. Det som gjør deg glad :-)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits