Sugar, We're Going Down

Så dritt og føle seg sååå dritt!

Er passe lei av det nå, og tror det kan komme av alle dagene og timene innestengt på rommet etter operasjonen. Men jo flere dager det går, desto vanskeligere er det å komme seg ut av dette drittkjedelige rommet.

Men jeg føler meg ikke vel noe annet sted. Det er rommet som er trygt. Sånn er livet og statusen akkurat nå. Håper å komme meg ut av dette snarest så jeg ikke waster mer tid på dette dritt-humøret... Vil jo egentlig være sosial, men det er vanskelig og enda vanskeligere når depresjonen kommer snikende.

Føler egentlig ikke at ordet dritt symboliserer hvordan jeg har det nå, selvom jeg bruker det mye. Vet egentlig ikke hva som beskriver meg nå, det er litt difust egentlig. Dritt!

Kommer vel tilbake med flere tanker siden..

Slenger med et veldig søtt bilde!<3

-God bedring da

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits