Innleggelse #X

Det er nok sikkert et par stykker som lurer på hvorfor jeg ikke har skrevet et eneste blogginnlegg på år og dag. Ikke det at det kanskje bryr deg, men du har kanskje offra det en liten tanke?

Her er jeg hvertfall for å forklare hva jeg har gjort den siste mnd.

 

Jeg har vært innlagt. Så enkelt og så omfattende. Jeg er fortsatt innlagt, men litt mer oppegående til å hvertfall skrive et blogginnlegg som ikke folk går å tar livet sitt av, fordi det er så altfor pessimistisk.

 

6 mai dro jeg hvertfall hjem en tur fra Solborg. Jeg trengte en liten pause og planen var at jeg skulle være hjemme et par dager, max en uke. Det gikk ikke et døgn en gang så var jeg på Blakstad (psykiatrisk sykehus). Det var ikke helt planen min, men jeg lå nå der da og stirra i veggen og var ganske dårlig, men det er en kjedelig part, for jeg tenkte ingen smarte tanker, så jeg gidder ikke skrive om det. Jeg ville hvertfall dø (igjen!!). Var egentlig ganske bestemt.

Etter 3 eviglange og svært destruktive uker, hvor det eneste jeg hadde klart å utføre var å male et bilde, et helt svart bilde med tjukt lag med svartmaling, ble jeg flyttet til en langtidsavdeling hvor jeg er nå. Her skal jeg bli en god stund til. De som kjenner meg vet at jeg er rimelig utålmodig, så det kommer kanskje ikke som noen bombe at jeg vil ut herfra...

 

Som du sikkert skjønner er jeg ikke på langt nær frisk, men jeg er ikke gal heller. Jeg har bevisstheten i behold. Oppfattelsen og tankene henger litt etter, men det kommer seg vel etterhvert.

 

De andre gangene jeg har vært innlagt har jeg skrevet mye under oppholdet og sett ganske lyst på ting, egentlig. Jeg har reflektert mye og delt mange tanker. Nå vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal dele utenom at jeg er her på Blakstad. En av grunnene til at jeg ikke har skrevet noe før er fordi at denne gangen har jeg faktisk vært flau over å være her. Jeg ser på det som et nedelag etter så mange innleggelser, selvom det ikke burde være det, fordi det er til god hjelp.

 

Det har skjedd to store ting siden sist også. En positiv og en negativ. Det negative er at oldemor døde langfredag. Hun var den siste i den generasjonen og det er veldig rart at hun er borte. Begravelsen var idag, så jeg skjønner ikke at dette er dagen jeg skriver på. Dere får unnskylde negativiteten. Det positive er at jeg har endelig kjøpt meg bil! Den er ikke den kuleste i verden, men det kjører både fremover og bakover, og det holder for meg.

 

Har du spørsmål så bare kjør på! Jeg kan prøve å svare engang. Ingenting er dumt å spørre om, utenom frekke og stygge spørsmål.- God bedring da

4 kommentarer

Madeline

06.05.2011 kl.03:48

Ej, nice bil da! :D Regner med at det er den du snakket om, det gikk jo fort da, good good! :)

Er du tilbake på 2B eller er du nede på 4A?

Håper det går litt bedre siden sist vi snakket da :)

Hugs<3

Desirée Elise

06.05.2011 kl.22:30

oi da skjønner jeg at du ikke har blogget. Fint å høre fra deg igjen i allefall :)

Kondolerer masse foresten! Trist å miste noen, selv mistet jeg en jeg var veldig glad i på skjærtorsdagen :/ Håper du kommer deg fort igjen, god bedring. Sender deg gode tanker :D

OG, gratulerer med ny bil! :) Håper ikke den bare går forover og bakover, bremsen er også en allright funksjon ;) Ha det så fint som du kan ha det da, til vi hører fra deg neste gang! :)

Siren♥

23.05.2011 kl.19:05

fin blogg : )

Sara din

28.05.2011 kl.16:03

DIGGER at du har fått deg bil å kan komme deg rundt om i verden=D

Og kondolerer masse nina:/

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits