Gira på trening igjen!

Treningen har dabbet litt av igjen i det siste. Det har rett og slett blitt litt for mye annet. Jeg har store planer om å komme i gang igjen med en gang jeg vet hvorden hverdagen blir. Faktisk så er jeg gira på å trene. Nå er jeg klar for å få ting på stell.

1. Jobb - check

2. Trening - next

Det er rart med det der. Det første jeg dropper når jeg blir deprimert er trening og det siste som kommer på plass igjen er trening, men jeg er 100% klar over hvor viktig det er for meg med litt fysisk aktivitet i hverdagen. Jeg har det så mye bedre med meg selv hvis jeg får til litt bevegelse gjevnlig. Det er helt avgjørende, så nå må jeg bare ta meg sammen og komme meg opp av senga om morgnen!!

Dagen idag har vært veldig bra. Det er vanskelig, men fint å jobbe med positiviteten. Jeg kjenner det gjør meg godt. Har også funnet frem en tom notatbok og har planer om å skrive ned depositive tingene med hver dag. Det blir bra!

 
 

 

3 kommentarer

tonjemelheim

05.05.2012 kl.18:57

Nydelig bilde :)

Ha en god helg!

Hans

10.05.2012 kl.22:50

Fint med forum ut mot offentligheten som synliggjør hva det handler om å ikke være A 4. Har selv samme diagnose og har levd med den i 30 år. Tror det at man tør å vise seg offentlig med sin "nakenhet" etterhvert vil skape rom for andre. Lykke til med livet ditt.

Nina Emilies blogg

11.05.2012 kl.23:20

Hans: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Hans!

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits