Ny bil, hurra!

Mobilblogg:

Idag har jeg kjøpt meg ny, brukt bil. Toyota kjøpte den gamle skraphaugen min for 20.000 kr., noe jeg aldri hadde fått for den på finn! Så nå er jeg lykkelig eier av en pen 2005 modell og gleder meg til å få den på onsdag.

Jeg er en liten følelsesklump og ble selvfølgelig veldig glad når jeg fant denne bilen. Nå tenker jeg så mye på at jeg er redd for å bli hypoman at jeg tror nesten jeg blir det, bare av tanken. Derfor er det masj-iseng med en ekstra liten sovepille.

I morgen er det jobb igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Kanskje dere snart får vite hva jeg jobber med også? Hvis du ikke klarer å vente så har jeg skrevet om det tidligere.

Hvordan bil har du, da?

God natt:)

2 kommentarer

Milda

14.05.2012 kl.22:18

Grattis!

Karoline

14.05.2012 kl.23:50

Wohoo! da kan vi råne sammen i hver vår corolla ;) bare min er grønn og gammel så den er mye kulere :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits