Endelig er dagen her

Hei venner!

Dette kommer til å bli den lengste dagen på jobb i historien. Når disse 8 timene er over kommer bilen å henter meg. Da er jeg endelig eier av en skikkelig fin bil! Uten masse feil. I tillegg er det 17. mai om litt og det ser jeg virkelig frem til. Hurra.

Det jeg gleder meg mest til er å sette meg i den nye bilen, skru på deilig musikk, ta den aller første kjøreturen, og synge av full hals. Det ligger ganske høyt på lista mi over små gleder.


I kveld kommer flere svar på spørsmålene deres. Det er ikke for sent å spørre om noe, hvis det er noe du lurer på - fyr løs! Tenkte jeg skulle svare dere på noen spørsmål om min hverdag. Stay tuned!

Ønsker alle en superfin dag, flotte mennesker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits