Magen, igjen

For en stund siden skrev jeg et innlegg om magen min og hvordan all angst og følelser setter seg i magen på meg. Innlegget heter "magen min" og du finner den under "april 2012" i menyen til høyre. Får ikke lagt ved link på mobilblogg.

Nå er den sånn igjen. Igår kveld begynte jeg å grue meg til å dra på jobb idag. Ikke fordi jeg ikke liker jobben min, for det gjør jeg! Det er fordi jeg har innstilt meg på at dagen kommer til å bli lang (fordi jeg får bilen etter jobb). Det er helt feil innstilling og jeg prøver å fortelle kroppen min at det ikke kommer til å bli noe ille. Mageknipet har satt seg skikkelig og når jeg tenker at "dette kommer til å gå kjempebra", kommer kvalmen smygende også.

Jeg nekter å gi etter for den magen! Den har styrt nok over livet mitt. Jeg drar på jobb. Dermed basta!

Slenger med et søtt bilde jeg fant på weheartit.com.

Nuss nuss

Én kommentar

Kine M. Karlsen

16.05.2012 kl.09:57

fint bilde! :D

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits