Skjebnetall

Kom over dette på sol.no - horoskop - litt ned på siden. Du skriver inn fødselsdato også kommer det opp hvilket som er ditt skjebnetall. Det var ganske artig for det stemmer veldig bra med meg!

 

Ditt skjebnetall er : 11

 

Tallet avslører:
- Inspirasjonskilden

- Livsnyteren- Den sensitive romantiker- Den innviede
  

 

- Den hjelpsomme


- Den grublende- Den foranderlige
- Den rotete

Styres av Planet: Månen 
Dette er en av mestertallene, og du skal denne gangen lære deg å stole på deg selv, din intuisjon og utvikle din selvsikkerhet.


Du kan nå langt er du villig til å først gjøre jobben som behøves med deg selv for at du deretter skal kunne gå ut å opplyse og inspirere andre mennesker. Du har altså potensiale i deg til å bli en kilde til inspirasjon og opplysning for andre.
 
Du har utstyrt deg selv med en ekstrem følsomhet og intuisjon. Du har mye større potensiale enn du vet. 
Du forsterker enhver situasjon du kommer i. 
Det er svært viktig at du får balanse mellom det materielle og det spirituelle for at du skal få fremgang. 


Du kan være for upraktisk......nervøs...og rotete

(mister nøklene mine hele tiden!)

Du kan i perioder analysere ting altfor mye..... og være altfor mye i ditt eget hode og for lite tilstede i den praktiske verden.
Mange oppfinnere, artister, religiøse ledere, profeter, og ledende personer i historien har hatt en sterk 11 i sin analyse. 


 

Forsøk å overvinne din ubesluttsomhet... 

Denne teksten stemmer ganske mye med meg, eller?

God natt!

2 kommentarer

Siri

07.08.2012 kl.11:35

Genialt!

Hilde

10.08.2012 kl.14:35

Det var et superkult innlegg, må si det var kjekt å få et lite innblikk om hvordan du er og det ble forsterket når du la ut bildene :) veldig gøy!!

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits