Hei verden. Jeg er innlagt. Det er helt greit.

Mange av dere faste lesere lurer kanskje på hvor det blir av oppdateringene etter manien. Dere som ikke skjønner noe nå kan lese innlegget jeg refererer til HER.

 

Jeg klarte dessverre ikke å holde meg helt på beina. Fra den dagen jeg «oppdaget» manien brukte jeg først noen dager på å lande. God timing (som alltid) måtte det selvfølgelig dukke opp flere kriser samtidig med landingen. Sykdom i familien, usikkerhet rundt studiene, flere avslag fra NAV og mange andre små utfordringer i livet. Dette ble for mye for meg å takle, det ville nok vært for mye for hvem som helst. Derfor er jeg nå innlagt på en åpen insitiusjon/døgnpost med en blandet episode. Det går greit. Ikke så mye fremover enda, men jeg er hvertfall på beina og har troa. Jeg trenger bare litt hvile og være litt ubrukelig for en stund.

 Hva er en blandet episode?

En blandet episode er en periode hvor jeg har både maniske og depressive symptomer. Flest depressive i mitt tilfelle, men noen hypomane også. Hvilke symptomer jeg har vil jeg ikke gå inn på nå, men lurer du på hvilke symptomer en har som hypoman eller depressiv kan du lese om det HER.

 

Jeg lever etter dette mottoet som jeg fant på norskehemmeligheter.no

 

Hva er en åpen institusjon/døgnpost?

Det er en institusjon hvor dørene er åpne. Det er for dem som er oppegående nok til å ta vare på seg selv og som ikke er til fare for seg selv eller andre. Her er det personale døgnet rundt og ulike aktiviteter på dagtid. Blandt annet turgruppe, kreativ gruppe, bevegelse, trening, ulike foredrag om sentrale temaer og samtalegruppe. Vi får også samtaler med psykolog/lege. Mange utredes for ulike psykiske sykdomer her også. Det er her jeg har tettest oppfølging om dagen og det er her jeg har den psykologen som har fulgt meg lengst og som jeg kommer best over ens med (av alle psykologer jeg har hatt).

 

Spørsmål? Fyr løs!

 

7 kommentarer

mie

06.09.2012 kl.19:33

du er tøffere enn toget ;-)

adhdrawn

07.09.2012 kl.01:29

:) *klem*

vidar

07.09.2012 kl.02:13

Du er tøff, Nina.

jeg beundrer deg for din åpenhet om det du sliter med, det er neimen meg ikke mange som klarer det!

Stå på!

Malin

07.09.2012 kl.14:16

Du er flink. Ta vare på degselv!

Linn-Therese

08.09.2012 kl.19:10

<3

Silje

08.09.2012 kl.20:37

Hei Nina! Tenker på deg og ønsker at innleggelsen vil gjøre deg godt. Du er en helt utrolig flott jente! Som du sier selv; det er bedre og sette livet på pause enn på stopp. Jeg heier på deg!!

Anne grethe

10.10.2012 kl.05:11

Skal snart på døgnpost jeg også :) Helt ok av og til

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits