Tusen takk, kjære, kjære lesere!

Tusen takk for alle de støttende kommentarene under innleggelsen min!! Det varmer utrolig masse. Dere betyr faktisk veldig mye for meg. Tusen takk for at dere følger bloggen min, alle sammen!!

Jeg er nå ute. Litt ustabil enda, men følges opp av psykologen min på "Åpen post". Planen min fremover er å trene tre dager i uken, holde en stabil døgnrytme og gjøre poaitive akiviteter som kan gjøre meg glad. Så håper jeg det snart blir bedre. For jeg vet at det snur på et tidspunkt, men når er et annet spørsmål. Jeg venter i spenning.

//blingme.tumblr.com

 

I mellomtiden, kommer det forhåpentligvis nye og spennende innlegg herfra. Jeg har noen flere spørsmål fra spørsmålsrunden som jeg skal svare på og jeg skal skrive til dere om angst.

 
Igjen, tusen takk. Dere er herlige!

 

Lots of love <3

 

P.S. Lik GJERNE facebooksiden min HER. (På forhånd, takk)

Én kommentar

Silje

23.09.2012 kl.21:43

Så koselig å høre at du ble glad! Nå ble jeg glad! Hehe. Ha en fin uke Nina! :D

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits