Kurs i deprsjonsmestring (KiD)

Idag er min andre dag på KiD kurs. Første gangen var mest informasjon, så det blir spennende å komme i gang. Kurset går over 10 kvelder hvor deltakerene skal jobbe med depresjonsmestring og kognitiv terapi. Kognitiv terapi er kort fortalt måten vi tenker på. Vi kan endre tankemønsteret ved å se på hva som skjer når vi opplever noe ubehagelig. Hva tenker vi? Hva kan vi tenke annerledes for å få en mer positiv opplevelse av det? osv. Altså en sunnere måte å tenke på.
Dette kurset holdes i mange kommuner i Norge. Er det av interesse, kan du kikke litt rundt på nettet (jeg anbefaler selvfølgelig google) og se hva du finner i din kommune.

Jeg gleder meg. Dette blir veldig spennende :)

Én kommentar

bipolarhverdag

25.09.2012 kl.14:31

Så bra!! Jeg håper jeg får mulighet til å dra på et slikt kurs selv. Jeg håper bare det kommer noen tilbud på kvelden også så det er mulig for oss som jobber å bli med!!

:)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits