I morgen er vi i gang!

I morgen åpnes Verdensuka for psykisk helse i Asker Kulturhus. Det blir utrolig spennende og se om det dukker opp noen kjente fjes. Kjent, eller ukjent, jeg ønsker alle hjertelig velkommen til kulturhuset i morgen. Bli med å støtt åpenhet rundt psykisk helse!! Trykk HER for å komme til eventet på facebook.

 

Ellers kan jeg raportere om en rellativt hektisk helg. Jobber med et blogginnlegg til dere om åpenhet rundt psykiatri nå. Jeg ønsker å vie dette temaet litt oppmerksomhet i forbindelse med uka.

 

God natt, kjære lesere :)

Jeg hadde blitt VELDIG glad om du vil "like" siden min på Facebook HER.

Én kommentar

Anne grethe

10.10.2012 kl.05:04

Vil gjerne stille opp her hjemme i Kirkenes på foredragene å slikt, men tør ikke. Har for mye angst for tiden. :( Er ny leser her inne, er på jakt etter likesinnede. :) Selv om jeg skriver om hverdagen som emosjonelt ustabil, så blir det litt tull også.. Man må kunne smile å le som psykisk syk. :) Jeg ønsker deg alt godt, å kommer til å lese framover når jeg setter meg ned om kveldene :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits