Det kommer, det kommer

Jeg vet at jeg har lovet dere et innlegg om angst, et innlegg om overspising og andre ting med ønske fra dere, kjære lesere. Akkurat nå om dagen er jeg veldig opptatt med jobb og jeg nyter det. Gleder meg til å sette meg ned å skrive neste innlegg, men til det må dere nøye dere med de mange tidligere innlegg her på bloggen :)

Tusen takk for at du er innom. Tusen takk for at du leser. Tusen takk for at du deler.

Jeg vil rapportere om at jeg har det veldig bra nå. Det er fint å jobbe og idag da jeg kjørte bil måtte jeg bare smile, fordi jeg har det så bra nå. Livet behandler meg pent og jeg holder hodet godt over vann. Det føles deilig å ha det bra. Det føles deilig å ha balansen i livet som alle maser sånn på. Jeg forstår verdien av den nå.

 

4 kommentarer

Silje

22.11.2012 kl.13:17

Herlig Nina!! Nyt det!! :)

Monica

23.11.2012 kl.22:07

Hei!

Jeg tror vi har en del felles, selv om jeg bare er 15 og du er 19! For jeg har også nemlig bipolar. Så derfor vil jeg bare si, at det er herlig at du setter diagnosen og psyken i godt lys! Vi trenger flere av deg :)

Nina Emilies blogg

24.11.2012 kl.00:55

Monica: Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar :) Jeg er 22 år, men alder har ingenting å si! Ønsker deg mange gode dager i fremtiden. Klem

Monica

24.11.2012 kl.00:59

Oi, ups :P.

Tusentakk! Du er jo kjempegrei! Du har fått deg en ny leser :)

Ønsker også deg mange gode dager!

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits