Søndag

Denne helgen har vært veldig fin. Jeg har det veldig fint nå. I går kjente jeg på "den gamle Nina". Den friske. Den jeg var før.

Jeg gjorde ikke noe spesielt denne helgen som var grunnen for det, men jeg har en teori. Den friske Nina forsvant da diagnosen kom.

 

Jeg har skrevet et innlegg om akkurat det før som du kan lese HER.

Har også skrevet et innlegg om "Syke-Nina" og "Friske-Nina". Det kan dere lese HER.


http://weheartit.com/entry/44981048/via/RosemaryVesper

Jeg har hatt hyppige vanskelige perioder og det tror jeg har gjort at jeg ikke har rukket å hente frem "Friske-Nina" i mellom periodene. Nå har jeg hatt det veldig bra i over en måned (med humper og dumper, men bra allikevel) og de siste dagene har jeg klart å hente Friskingen frem igjen.

http://data.whicdn.com/images/43384837/tumblr_mdjl7iwpmg1rln8vao1_500_large.jpg

 

Hver gang jeg kommer meg ut av en episode er det mange skritt til opp, før jeg kan finne frem "Friske-Nina". Denne gangen har jeg klart å krabbe meg opp alle skrittene helt opp til henne. Kanskje for en kort tid, kanskje for en lang. Vi får se. Det er uansett godt å treffe på "Friske-Nina" igjen. Det er et godt tegn og det er deilig.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx8lgz2kCf1qzkt3co1_1280.jpg

 

Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld :)


Hjelp meg å spre bloggen videre til dine venner via Facebook. Trykk HER.

3 kommentarer

mie

02.12.2012 kl.22:30

<3

Therese

02.12.2012 kl.22:32

Så bra at du har fått kjenne på friske Nina igjen, håper hun blir :) Ønsker deg en virkelig god uke ^^

Anne-Grethe

08.12.2012 kl.08:02

<3 dyktig du er

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits