Punkt 1. Sivilstatus

For deg som ikke skjønner noe nå, så kan du lese DETTE innlegget.

 

1. Fortell om forholdet du er i/singeltilværelsen

Jeg har en helt fantastisk samboer. Vi har vært gjennom veldig mye sammen og jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være å bo med en halvgal, høyrøsta, Bipolar frøken.

Han står der i tykt og tynt. Uansett hvor syk jeg er, unsett hvor vrang jeg kan være og uansett hvor mye tull jeg finner på er han den rolige, stødige personen jeg trenger og setter pris på i livet mitt.

 

 Vi er totalt motsetninger på veldig mange ting, og det funker bra. Det er ikke sjelden at lille frøken Ørbech har en kjempegod idé som fort blir stoppet av en litt mer gjennomtenkt mister. Plutselig må jeg tenke meg om to ganger og jeg må til og med tenke fornuftig... Det er en av de tusen tingene jeg liker veldig godt med han fine.

Dette kan bli et langt kjærlighetsbrev, men det velger jeg å ta på tomannshånd. Jeg ville bare fortelle dere at jeg har verdens fineste kjæreste, som jeg er så utrolig heldig å få bo sammen med.

I love you


 


(Jeg velger å ikke skrive så mye om andre på bloggen min. Hvis de vil skrive om seg selv, så skaffer de seg nok en egen blogg.)

Ønsker alle dere flotte mennesker der ute en veldig fin kveld videre :)

4 kommentarer

utilstrekkelig i livet

21.01.2013 kl.21:36

Så godt du har en du kan dele livet ditt med og som er der for deg uansett hvilken fase du er inne i. Lenge leve slike mennesker!

Nina Emilies blogg

22.01.2013 kl.07:23

utilstrekkelig i livet: Ja! Jeg er veldig heldig :) Jeg håper mange andre der ute kan få samme støtten fra noen som jeg får. Unner alle den følelsen <3

Rita Knoph

22.01.2013 kl.10:20

Så flott å lese,han kjæresten din bryr seg VIRKELIG om deg,det er tydelig

Selv har jeg likedan erfaring...på selv de mørkeste dager,innleggelser og ofte familie

uoverennsstemmelser,på tross av alt dette var min mann ved min side alltid

Blir veldig rørt når jeg tenker på alt og midt oppi alt hadde vi 2 barn

som skulle taes vare på. Absolutt fantastiske kan disse mennene være,men

tror nok at min er laget av noe spesielt ...Sikkert din også +at vi er vel

verd å bli elsket og tatt littt vare på vi også ;-)

Nina Emilies blogg

22.01.2013 kl.19:12

Rita Knoph: Vi er heldige vi :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits