Punkt 12. Tidligste minne

I ny og ne poster jeg "bli-kjent-med-meg-innlegg". De tidligere innleggene kan du lese HER.

Her kommer et nytt innlegg for å bli bittelitt bedre kjent med meg.

 

12. Ditt tidligste minne

Da jeg gikk i 2. klasse (på barneskolen) var jeg en stor lystløgner. Jeg fant på de rareste historiene og fortalte til alle med stor iver. På konferansetimen ble dette naturligvis tatt opp og læreren min ga meg en fantastibok. I den skulle jeg skrive alle fantasihistoriene mine og jeg kunne tegne og skrive alt jeg hadde lyst til å fortelle de andre elevene.

Noen ganger fikk jeg lese opp historiene mine for klassen.


// blingme.tumblr.com

 

Løgnene ga seg heldigvis med årene. Jeg prøvde nok å stilne et enormt oppmerksomhetsbehov. Samme året fikk jeg begynne i en teatergruppe og fikk etterhvert utløp for behovet der. Det ble en sunn erstatning for alle løgnene.

 

Et annet tidlig minne var all kyssingen i barnehagen, hihi.

 

Hva er ditt tidligste minne?

2 kommentarer

Drea

12.07.2013 kl.23:58

Jeg var også en fantasifull lystløgner. Jeg sa jeg eide ei kråke som het Krakra (selvfølgelig tatt fra barne-TV), at jeg eide en magisk kortstokk og at jeg hadde nøkkel til fjellet slik at det åpnet seg for meg. Og jada, jeg hadde overbevisningsevne nok til at de andre barna faktisk trodde på meg. Gjett om jeg var tøffest i gjengen, da?

Mitt tidligste minne derimot - det er jeg ikke helt sikker på. Men det jeg husker best er da jeg kranglet meg til å gå på butikken alene for første gang. Butikken var ikke langt unna huset, men jeg var ikke mer enn 3-4 år. Jeg gikk på butikken og kjøpte grønn Extra-tyggis. Husker også følelsen da butikkdama bøyde seg ned mot meg som om jeg var ei lita jente. PFFF! Jeg var da stor - jeg gikk jo på butikken alene! Makan...

Nina Emilies blogg

15.07.2013 kl.16:11

Drea: Takk for at du deler! Gøy å høre andres minner også :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits