Punkt 9. Min første kjærlighet og første kyss

Hei på en mandag!

Endelig kommer et nytt innlegg i "Bli kjent med meg"-kategorien.

Hva det går ut på kan du lese HER.

De tidligere innleggene kan du lese HER.

// Foto: Privat

 

9. Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss

 

Min første kjæreste er min nåværende bestevenns samboer (Vi kjente hverandre ikke da, så det var lov!). Det var i 7. klasse, tror jeg. Jeg vet ikke hvor mye jeg kan kalle det første kjærlighet, men jeg var hvertfall veldig forelsket.

// Foto: Privat

 

Mitt aller første kyss var vel i 5. klasse og det var noe merkelige greier. I tillegg var det under leken nødt eller sannhet. Veldig romantisk... Jeg mener det er forskjell på første kyss og første ordentlige kyss. Jeg kysset masse på barneskolen, men det var mest fordi det var gøy. Følelser var ikke helt rellevant for om vi skulle kysse eller ikke. Velger du nødt, så er du nødt. Litt annerledes når det kommer på eget initiativ.

 

Kyssing med følelser kom ikke før på ungdomsskolen. For min del var det veldig mye av det og jeg blir "mobbet" mye for det den dag i dag, noe jeg skjønner at er veldig morsomt for de som kjente meg da. Synes det er veldig morsomt å tenke tilbake på selv også!

Foto: Privat


Mitt første ordentlige forhold var litt senere enn det og varte i nesten 4 år.


// Foto: Privat

Det er noen ting jeg ikke behøver å blottlegge på blogg. Dette er en av dem. Derfor går jeg ikke så nøye inn i det.

 

Ha en fin uke alle sammen!Én kommentar

Kaisa Elise

27.05.2013 kl.22:49

fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits