Punkt 8. Fremtiden

Heisann!

Nå er det på tide med et nytt innlegg i "Bli kjent med meg"-kategorien.

Hva det går ut på kan du lese HER.

De tidligere innleggene kan du lese HER.


// http://thegirlandthelion.tumblr.com
 

8. Hvordan håper du fremtiden din vil være?

Det er egentlig et veldig godt spørsmål! Jeg føler at denne går litt inn i et tidligere innlegg hvor jeg skrev om mine drømmer. Det kan du lese HER.

Jeg håper og tror at fremtiden min er lys. En fremtid fylt med gode minner og gode perioder. Jeg jobber hele tiden for å få en så stabil hverdag som mulig med min diagnose og prognosene er gode. Det er fult mulig å leve et verdifult liv med Bipolar Lidelse.


// Foto: Sondre Sandvik

Jeg håper jeg kan klare meg uten medisiner om noen år, men jeg står heller på en medisin og er stabil enn å ha de høyeste hypomaniene og de dypeste depresjonene.

Så har jeg en bok til på lur som jeg tenker å skrive ut en dag. Jeg ønsker å fortsette å jobbe med å få mer åpenhet om psykisk helse ved å skrive, sette opp forestillinger og rope høyt. Budskapet er viktig og til og med livsviktig for noen. Dette er det jeg brenner for! Derfor vil jeg bruke alle kanaler jeg kan for å nå ut til flest mulig mennesker. 

Ellers ønsker jeg meg 2 barn, hus, hund og stasjonsvogn.


// Foto: Anthony Simmons

 

Jeg håper at jeg en dag kan starte på en utdanning. Gjerne innenfor ungdomsarbeid. Frem til den tid jobber jeg i barnehage og koser meg med det. Har et lite mål om å ta fagbrev i barne og ungdomsarbeid etterhvert. 

Hei, hurra! Dette var gøy! :)Lik meg på Facebook. Trykk i boksen i høyremargen ---->

Følg meg på Instagram: Tankekjor

3 kommentarer

Silje

14.05.2013 kl.23:36

Så godt å lese at du har sunne og gode tanker om fremtiden din :-) ønsker deg masse lykke til, stå på!

Nina Emilies blogg

15.05.2013 kl.08:45

Silje: Takk for det, Silje :)

Kaisa Elise

15.05.2013 kl.10:22

fint svar:)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits