Punkt 5. Del av livet jeg ikke savner

God morgen, kjære deg!

Jeg fortsetter på bli-kjent-med-meg-leken som du kan lese mer om HER.

Du kan lese flere punkter HER.

 

5. En del av livet ditt du ikke savner

Det er flere perioder i livet mitt jeg ikke savner.

Først og fremst er det alle de dypeste depresjonene mine. De viser seg å komme tilbake selvom jeg ikke vil ha dem der, men jeg savner dem aldri i ettertid. Det jeg ikke savner med depresjonene for noen år tilbake var hvor lite jeg visste om hvorfor jeg fikk dem og hvor lite jeg visste om hva jeg kunne gjøre for å bli bedre eller holde meg stabil.

 

 

FjortiZZtiden min var alltid veldig tung, mørk og vanskelig da jeg var alene. Allikevel er det mange gode minner der, for jeg hadde det stort sett mye bedre da jeg var med andre.

Alene:

 

Sammen med andre: 

 

Jeg lar allikevel ikke disse tingene gå ut over hverdagen min idag.

Nå ser jeg tilbake på tunge tider som lærdom og jeg blir sterkere for all motgang jeg opplever og kommer meg igjennom. Det gjør du og!


Ha en fantastisk dag!

2 kommentarer

Katrine

26.02.2013 kl.10:20

Jeg har mange gode minner med deg fra ungdomstiden :)

Kaisa Elise

26.02.2013 kl.12:04

fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits