Punkt 4. Mitt syn på religion

Goood ettermiddag :)

Det har skjedd mye denne uken, så jeg henger litt etter, men jeg holder på med en bli-kjent-greie. Du kan lese mer om det HER.

De tidligere innleggene kan du lese HER.

 

4. Ditt syn på religion


//privat

Dette har jeg skrevet et godt beskrivende innlegg om tidligere og jeg står fortsatt for det jeg har skrevet. Så hvis du vil lese om mitt syn på religion så TRYKKER DU HER.

 

Ha en fin helg når du kommer så langt! 


Følg meg gjerne på Facebook. Trykk HER.

3 kommentarer

Stig Mass Andersen

07.02.2013 kl.17:35

Hei,

Fint innlegg!

Jeg opplevde å bli kristen under en innleggelse, og regnet meg vel som det i cirka halvannet år. Det som var kjipt var alle som skulle overbevise meg om at det var feil å tro på Gud. Alt fra gode venner til en psykolog jeg ble behandlet hos. Etterhvert uavhengig av dette valgte jeg å gå bort fra kristendommen.

Men min søster er kristen og jeg har veldig respekt for dere som tør å stå for troen. Hennes påvirkning har fått meg til å stå rakrygget ovenfor andre ting jeg har tro på i mitt liv.

Nina Emilies blogg

07.02.2013 kl.22:08

Stig Mass Andersen: Tusen takk for fine ord! Setter utrolig pris på at andre også ønsker å dele her på bloggen, selvom det bare er i kommentarfeltet. Takk! :)

Madeline

07.02.2013 kl.22:36

Så spennende å lese om din tro Nina! Jeg er jp kristen selv, men når jeg blir syk så "mister" jeg faktisk litt troen min, og det syntes jeg er vanskelig. Så det er spennende å lese om hvordan troen din er når du er syk. :) <3

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits