Budapest, del 2

Før du leser dette innlegget burde du lese DEL 1. Den finner du  HER.

 

DAG 3.

Ny taxitur til eventhallen. Nytt før-jeg-dør-bilde. Jeg vil bli husket som en livsnyter, så jeg klistrer på meg et smil og skåler med Cola Lighten min (det var umulig å få tak i Pepsi Max... minuspoeng til østblokkland).

"Cæn ju plis draiv najs, aim sou skerd!!!" Gud hadde åpenbart ikke delt ut noen lynkurs i engelsk.

 

Nok et sinnsykt boost!

 

Ny taxitur.

"Cæn ju plis draiv najs, aim sou skerd!!!"...... Det var på tide med ny taktikk..... "Ai vill pei ju ekstra".......... bråbrems fra 140 km/t til 80 km/t. Jeg synes fortsatt han kjørte litt for fort. Det var tross alt fartsgrense på 30 km/t der.

Vi overlevde den turen og. Jeg feiret med opp til flere sånne her...

 

 

DAG 4 og siste dag på event. 

(Det tar på med et titall av Luxury Orgazmus, men det er ikke derfor jeg ser så tankefull/sliten ut. Jeg fortvilte meg over at vi nok en gang måtte sette oss i en forbanna taxi. Jeg ville mye heller gått, men da måtte jeg begynt i går, og det var jeg ikke istand til.)

 

Heldigvis hadde taxisjåføren dress på, så jeg tror han følte seg viktig og dermed kjørte han over gjennomsnittet fint. Enten fordi han var redd for dressen sin, eller fordi han følte at han hadde en viktig oppgave i livet som var verdt å leve for. Jeg vet ikke om de andre taxisjåførene tenkte det samme...

Lykkelig gikk jeg inn i den gigantiske eventhallen og tok bilde av italienerne fordi de satt rett ovenfor oss og da slapp jeg å vri meg. Man ser viktig ut hvis man tar masse bilder på event. Selvom det ikke er lov. Derfor tar jeg ekstra mange bilder. Jeg må jo leve litt.

 

Vi skulle representere Norge. Her sitter vi klare.

Sjekk, de gamle prøver å være kule da!

 

 

Men det ble hardt for gæmlisene utover dagen.. De er ikke vant til så mange Luxury Orgazmus´s på én kveld.

 

Siste del av siste dag. Hele gjengen dro og kjørte buss på vannet.

(Dette er altså en bussbåt)

 

Det var sikkert gøy det, men er det noe jeg har lært gjennom mitt liv som psykisk syk, så er det å prioritere...

Dessuten begynte jeg å bli drittlei av de andre....... Så da oppsøkte jeg min gode venn: 

 

Og gjorde noe jeg aldri har gjort før:

I tillegg dro jeg på spa. Skikkelig Nina-dag. Det var godt å slippe alt maset fra de andre. Om bare for et par timer.

 

Jeg fikk se bilder etterpå da. De hadde faktisk sett dette slottet. Jeg ble i tvil om hvem som hadde hatt det best. 

Og dette var det siste vi så kvelden før vi skulle reise hjem. En fin bro.

 

Hade østblokk, Ungarn, Budapest. Jeg tror bare jeg måtte få deg litt på avstand før jeg så hvor mye fint du har å by på:

 

Jeg kan trygt si at dette har vært en tur med mange opp og nedturer. Mange ganger har jeg sett livet i revy og mange ganger har jeg kosa meg sånn over middels.

P.S. Jeg har brukt over 4 timer på dette innlegget + det første (som du kan lese HER) så legg igjen en kommentar, hvis ikke så sender jeg Lars på deg. Han er skikkelig tøff.

Dette er Lars.

 

Instagram: Tankekjor

5 kommentarer

Julianne

11.04.2013 kl.19:24

Hei! Føler bare jeg må si først du har en kjempe god kvalitetsblogg. Blir glad når jeg finner bra blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer fanteri! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget før, men sluttet fordi jeg fikke så mange slemme kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er sinnsykt god. Du kan vinne et gave kort på 5 tusen kr til å reise hvor du vil, som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig av å reise! Hihi!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Delta da! :-P

Sylvia

11.04.2013 kl.20:32

Hei , kjenner meg igjen i mye av det du skrive!fint å lese om alt du gjør både oppturer og nedturer.er selv dissosiativ.

Madeline

12.04.2013 kl.11:05

Fint innlegg Nina, stå på! :D

Cathrine

12.04.2013 kl.13:47

Flink du er til å skrive og dele ting Nina.. Er nok derfor jeg følger med på bloggen din! Fortsett med det.. Du inspirerer mange, og en av de er meg :)

Lars

14.04.2013 kl.20:11

Hei Nina.

Ja det var en fin tur. Det at jeg slapper av på bildet er for å ha tid til å blåse opp musklene i overkroppen. Med en slik kropp som min må man jobbe hele tiden. Dag og natt

Stå på Nina.

Lars

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits