Mesterkokken Ørbech

I går kveld satt jeg kokkeskillsene mine på prøve, igjen. Jeg liker å gjøre det på lørdager. Spsielt når jeg er skikkelig sulten!

Jeg skulle lage et skikkelig gourmetmåltid, nemlig bakt potet. For det pleier jeg å være skikkelig god på og det blir ALLTID en hit!

 

Jeg er kjent for mine eksepsjonelle kokkekunster. Her er noen bilder av mine beste matverk så langt. Og vi starter med en litt mild en: 

 

Rundstykker pleier å være min spesialitet....

 

Dette er HOLDITS! (Tro det eller ei...) YAM!Noen ganger kan jeg skjule det med sausen da... og safe med en Topris, så jeg hvertfall får i meg NOE ordentlig mat!

Hvis du lurer på hvorfor det ser ut som jeg skal spise denne svidde biffen er det fordi jeg gjør det. Svart mat er min spesialitet og man kan jo ikke servere noe til gjestene som man ikke vil spise selv..?

Dessutten er det dyrt å lage mat opp til 5 ganger fordi jeg vil ha et vellykket måltid. Derfor har jeg heller senket forventningene. Det har også gjort at jeg har blitt mindre kresen. Tørr mat, svart mat, smakløs mat.. Jeg spiser alt.

En annen god egenskap som kommer med det, er at jeg har blitt veldig flink til å spise mat hos andre.
Så... Det vi alle har ventet på. Resultatet fra gårsdagens middag:

TADAAA!!! Eksplodert potet!!!


Jeg er foresten flink til å  hvitevaske penger også..

 

Bottom line.. Takk nei hvis jeg inviterer deg på middag. Jeg lover å ikke bli sur! Og hvis du tar med deg en frossen pizza neste gang du kommer på besøk, forsår jeg at du vil steke den selv.

 

PS! Jeg kommer snart til å ha en picdump på Instagram, så følg meg der hvis du vil ha med deg det. Jeg lover deg mye random bilder! Brukernavn: Tankekjor

PPS! Jeg lurer på om det er stemning for en ny spørrerunde, og har startet en spørreundersøkelse på Facebook. Gå gjerne inn og svar på den ved å trykke HER.

4 kommentarer

Sara

07.04.2013 kl.20:32

<3 Elsker dine kokkekunster

Bente

08.04.2013 kl.13:43

Hallo! :-) Må å si at du har en drit flott blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner kvalitetsblogger som faktisk prøver å gjøre det litt spennende for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange mobbende kommentarer. Du må ikke slutte om du får det da, fordi da vinner mobberne. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konk jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt addicted, hehe, men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-D Bli med du og da!

ida

08.04.2013 kl.18:24

Hehe, godt ikke alle er mesterkokker! Svir alltid mat i ovnen selv, er så lett å sette ovnen på litt for mye og glemme bort hele greia! :P ha en fin dag!! ;)

Nina Emilies blogg

10.04.2013 kl.23:40

Bente: Hei Bente. Takk for fin tilbakemelding. Nei, vi må stå sammen mot mobberne! Jeg synes absolutt du skal bli fast leser :D Ønsker deg en fortsatt god uke :) Klem fra Nina Emilie

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits