Eksamensoppgave om meg

Hello!

Det er så utrolig stas å bli spurt om å være intervjuobjektet til folk! Både for skoleoppgaver, eksamner og andre anledninger.

I kveld vil jeg dele en eksamensoppgave som ble skrevet/laget nylig av Linda Olander. Resulatet ble en velfortjent 5´er, men hun får 6´er av meg!

 

 

Dersom teksten blir for liten å lese kan du holde inne "ctrl" og trykke på plusstegnet (+) på tastaturet ditt. Når du skal ha skjermen tilbake i normal størrelse holder du inne "ctrl" og trykker på minustegnet (-).

Teksten kan bli litt uklar, men jeg håper du orker å lese den allikevel.

 

 

 

Fikk du lest det? Hva synes du?

En fortsatt god helg til deg :)

4 kommentarer

Drea

22.06.2013 kl.18:37

Litt rotete skrevet, men en fin artikkel, og et veldig ryddig og fint oppsett med fine bilder! :) Er ikke fan av tittelen, men alt i alt så syns jeg hun har gjort en bra jobb! :)

Linda Olander

22.06.2013 kl.18:50

Takk for tilbakemeldingen Drea! Setter pris på slik konstruktiv kritikk! :)

Kaisa Elise

22.06.2013 kl.19:41

Nice :)

utilstrekkelig i livet

23.06.2013 kl.02:58

Bra artikkel.

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits