Sverige og tanker i natten

Dagene går i berg og dalbane. Ene timen er det bra og ingen bekymringer, andre timen er det nedtur. Jeg prøver å holde meg litt i aktivitet og gjøre hyggelige ting.

Idag fikk H og jeg være med et vennepar til Sverige. Det var en positiv opplevelse for meg og jeg fikk tenke på noe annet for noen timer (og svidd av noen kroner!!).

Vi fant denne på veien! Haha! Her gidder vi ikle gjøre mer enn vi må, nei!


Det er en slitsom periode nå som vi bor litt her og der og på "pikerommet", men jeg prøver å ta vare på alle de positive tingene som skjer rundt meg og nyter de gode timene.

Selvfølgelig holder det meg ganske oppe at vi snart skal flytte. Hvis ikke så tror jeg ting hadde raknet litt etter litt. Men nå har jeg noe veldig fint å se frem til om ikke så alt for lenge og jeg skal nok klare å holde meg på bena til flyttingen er overstått. Da kan jeg endelig slappe skikkelig av og nyte friheten. Håper jeg.

Selvom jeg gleder meg veldig prøver jeg å ta en dag av gangen.

Dette var et mobilblogginnlegg. Funker det? Og hva synes du om det nye designet?

Natta :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits