Hei kosekluten

HAHA! Nå har jeg noe morsomt å fortelle dere. Dette har veldig lite med bipolaritet å gjøre og veldig mye med slitsomt-å-flytte å gjøre.

Idag har det vært fult kjør hele dagen og jeg har hatt veldig mye å gjøre. Mange små ting som skal ordnes og tunga rett i munnen.


// http://dansegyda.blogg.no/1279227515_med_tunga_rett_i_munn.html

 

Nå, i kveld, så har vi styra med møbler ut og inn av leiligheten. Mellom slagene så jeg at kjøkkenhåndklet lå på gulvet så jeg plukket det opp.

 

Så skjedde det masse og folk fløy ut og inn her og så skulle vi ordne noe, så kjøre noen andre greier og jeg satt på i bilen. Etter hele kjøreturen på ca. 30 min. skal jeg til å gå ut av bilen.

FØRST DA oppdaget jeg at jeg hadde sittet å kosa med kjøkkenhåndkledet hele veien. Helt uten å tenke på det i det hele tatt!!!

 

Jeg hadde tidligere på dagen tørket opp regn som hadde regnet inn i stua... Den lukta litt surt....

DIGG!

Nå skal jeg dusje!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits