Gårsdagens radiointervju med P4

Hei alle flotte mennesker :)

Da har jeg tatt til mot og skal herved publisere radiointervjuet jeg var med på igår på P4s radioprogram 17.30.

Jeg har lagt det på youtube for jeg skjønte ikke hvordan jeg lastet opp lydfiler her, men dere må gjerne kommentere under dette innlegget når dere har hørt intervjuet.

 

Kopier og lim inn denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=_Rm53-teG9Q

ELLER TRYKK HER for å komme til intervjuet

 


// weheartit.com/entry/66040339/explore?pgx=EntryNotBoxed

 

P.S. Det er ikke lov å le!

Ha en fortsatt fin dag, alle :)

2 kommentarer

Ove Karlsen

14.08.2013 kl.21:56

Hei. Jeg har gjort endel research, og deg i avisen online, og tenkte jeg kunne legge igjen en melding. Psykologi/psykiatri har lite svar på det som kalles "psykiske lidelser". Det virker som pseudoreligion, hvor religiøs forståelse har blitt erstattet med piller, som ikke fikser problemet. Faktisk i korrekt religion så lærer man ut monoteisme, dvs En Gud, Over Himlene og Jorden. Og man lærer at Satan er i idoldyrkning. Det er de som tror på Gud, og de som tror på idoler. Tror du på Gud, burde du kanskje reflektere mere over religiøse ting. Freud, Jung og Co, har ingen svar på slike ting, selvom mange lever den kontemporære vrangtro at de gjør dette.

Fred være med deg.

utilstrekkelig i livet

15.08.2013 kl.18:39

Tusen takk for at du kommenterer. Det er alltid like stas

Bra intervju

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits