Alene. Sammen

God morgen fintfolk :)

Nå sitter jeg å drikker kaffe og spiser frokost. Jeg prøver å holde en stabil døgnrytme, fordi det er lettere for meg å holde meg stabil da.


trøtt.no

Det er ikke veldig lenge til premiere på musikalforestillingen "Alene. Sammen".

Nå har Madeline og jeg jobbet i nesten et helt år med denne forestillingen. Vi har produksjonsansvaret sammen og har fått med oss over 30 ungdommer i alderen 11-24 år som står klare både forran og bak scenen.

Alle jobber frivillig og det er flott å se en sånn innsatsvilje som disse ungdommene viser!

Ungdommene har jobbet siden april og begynner å bli klare for å vise frem det spennende arbeidet de har gjort.
Temaet for forestillingen er samme som ifjor - psykisk helse. I fjor var det bullimi som var hovedtema og i år er det schizofreni. Sammen med dramagruppa, har jeg utarbeidet manus.

I  mine øyne er dette nok et tiltak for åpenhet om psykisk helse og scenen er en viktig uttrykksform å bruke i dette arbeidet.

Jeg er stolt av ungdommene. Jeg er stolt av oss. Og jeg er stolt av deg hvis du kommer og ser på!


// justlittlethings.net

Én kommentar

Iamstillhere

04.10.2013 kl.15:13

Skulle ønske jeg leste dette i går jeg, da hadde jeg stemt.

Forestillingen virker veldig bra, det er synd økonomien min ikke er bedre :( fordi jeg ville gjerne ha sett den. Men, det er litt langt unna og koster mye bensin :( men håper det kommer masse folk og at dere får spredd budskapet deres :D

Klemmer fra meg :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits