Hei verden!

Etter 100 liter te, 15 hvitløk, 3 kg ingefær, 12 nesesprayer og 3 sesonger av Hart of Dixie, begynner jeg å bli litt friskere og klar for å ta skrittet ut i verden igjen.

Kan hende jeg må holde meg hjemmet et par dager til på grunn av sår under nesa, men verden sitter jeg med på fanget akkurat nå, i form av en MacBook Air.


// blingme.tumblr.com

Jeg har kjedet vettet av meg, selvom serien var spennende og jeg har lidd av alle aktivitetene som er postet på Facebook fordi det er så kjedelig å være syk.

Jeg kunne sikkert sett 3 sesonger av Hart of Dixie og storkost meg, men i kombinasjon av selvmedlidenhet var det ikke så underholdende som den kunne ha vært.

Uansett! Nå har jeg flere gode innlegg på lur, men jeg må grave litt etter inspirasjonen og motivasjonen først.


// eatyourfruitandveggies.blogspot.no/2012/07/motivation-where-are-you.html

 

(Følg meg på Facebook så får du bilder og tanker som ikke alltid deles her på bloggen) TRYKK HER!

Ha en fortsatt fin dag, alle sammen :)

Én kommentar

Kaisa Elise

20.11.2013 kl.15:40

Den serien er så kjekk :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits