Chillin´ with my new friends

Jeg har de mest fantastiske skoene i hele verden. Eskimo Boots fra MOU.

Det er som å gå i tøfler, og det er akkurat det jeg har brukt dem til mens jeg ventet på snøværet. Ikke like kult å ødelegge dem i slapsevær.. 

MOU er laget av lammeskinn. Designeren er fra england og jeg har sett flere av hollywooddamene i media med disse skoene.

Penelope Cruize, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Emma Watson, Victoria og David Beckham, og best av alt; Britney Spears. Hun var mitt ungdomsidol og jeg skal ikke nekte for at jeg liker henne godt enda.

Nei, det var ikke på grunn av det jeg skaffet meg skoene i utgangspunktet, men jeg må nesten innrømme at det er litt stas allikevel.

 

 

Det som er så behagelig er at de sitter så godt på foten og har en slags støtte på helen så det er vanskeligere å "tråkke ut" av dem. Jeg har brukt dem på jobb et par dager nå og jeg har ikke fått vondt i bena! Det må være første gang!

  

Det gleder meg at skoene er produsert under strenge miljøvennlige og etiske regler. Det er verdt å betale litt ekstra for!


 

Det finnes både lange og korte modeller i mange forskjellige farger (svart, brun, beige, grå osv.). Du kan kjøpe MOU på Trend Classic i Asker, Vic Holmen og miinto.no.
(Vi skulle egentlig bare ta bilde av skoene, men vi hadde det litt moro med kameraet samtidig! Hihi!)

Slenger også inn en anbefaling av den varmeste, diggeste og fineste jakka du kan få tak i. Jeg hater å fryse, så denne jakken redder vinteren min.
Hva synes du, er de ikke fine?

4 kommentarer

utilstrekkelig i livet

23.02.2014 kl.23:57

Tusen takk for at du kommenterer. Det er alltid like stas ❤De skoene var utrolig fine. takk for tipset.

Ps: For ei utrolig søt og smilende jente du er.

Klem

Iamstillhere

24.02.2014 kl.04:47

Skikkelig stilige sko <3 digger dem :)

Hva ligger prisen på? Kjente jeg fikk veldig lyst på sånne selv også :)

Klemmer <3

Nina Emilies blogg

25.02.2014 kl.19:42

Iamstillhere: Hihi, takk :) De koster 1900 kr. (og du får virkelig hva du betaler for! <3)

Nina Emilies blogg

25.02.2014 kl.19:43

utilstrekkelig i livet: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits