NIVEA og gratis tamponger (Et innlegg til jenter?)

For en stund siden oppdaget jeg Reddville. De sender ut gratis tamponger til oss jenter. Det er jo en fin sak!

For å få disse tampongene til å være gratis har de noen samarbeidspartnere som kjøper reklame på eskene. Det gjør jo ingenting!
I tillegg sender Reddville.no og samarbeidspartnerne deres ut produkter til bloggere. Da får de litt mer reklame, vi får gratis tamponger og jeg får noe å skrive om. Det er jo helt greit!

Denne gangen samarbeider de med NIVEA og jeg har fått tilsendt noen produkter som jeg skal skrive et par setninger om.NIVEA Sensitive passer bra for meg, og de andre 32% av norske kvinner, som sliter med sensitiv hud. De reduserer rødhet, stramhet og tørrhet og inneholder ikke parfyme, parabener og fargestoffer.

Jeg gleder meg til å prøve disse produktene, for se hva som skjer!

Vil du ha gratis tamponger eller melde deg inn i bloggkampanjene til Reddville? Gå til Reddville.no for å lese mer :)

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits