Mestringskurs med Bipolarforeningen

Da er jeg vel hjemme etter to flotte dager i Oslo. Sitter igjen med en god følelse og har startet med å bearbeide alle de mange inntrykkene. 

Igår og idag har jeg vært med på å arrangere mitt første mestringskurs med Bipolarforeningen. Jeg har vært så heldig at jeg har fått tilbud om å være med å bidra på organiseringen og gjennomføringen av disse kursene og det er jeg utrolig glad for.Vi har hatt to stressende, men veldig lærerike dager og jeg gleder meg allerede til neste mestringskurs som er på Lillehammer. 

 

Bipolarforeningen har slike kurs flere ganger i året, flere steder i landet. På kursene har vi både folk med diagnosen og deres pårørende.

 

Neste kurs er om en måned i Lillehammer. Pasientreiser dekker mye av utgiftene rundt et slikt kurs. Les mer om det på pasientreiser.no. Jeg ser på det som en investering i livet og det vet jeg at jeg ikke er alene om å tenke.

 

Les mer HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits