Tusen takk!

Hei, kjære lesere!

Jeg stikker bare hodet innom for å si TUSEN TAKK til alle som har sett Oljebarnaepisoden, Medisinert. Det er så hyggelig med så positiv respons, både på mail og på facebook, så tusen takk :)

Hvis du ikke har fått sett episoden kan du trykke på bildet, eller følge denne linken: http://www.vgtv.no/#!/video/106817/oljebarna-medisinert

Dere som har kontaktet meg og lurt på min medisinering, kan dere lese mitt svar ved å TRYKKE HER.

 

Til dere nye lesere/besøkende så må jeg bare si velkommen! Håper det kan være noe nyttig eller lærerikt her.


// Foto: Ole Walter Sundlo - sundlofoto.no

 

Følg meg gjerne på sosiale medier. Da blir jeg alltid like glad!

Instagram: @tankekjor

Facebook: www.facebook.com/tankekjor

4 kommentarer

23.02.2015 kl.21:39

Hei!

Vi fikk i oppgave å skrive om psykiske lidelser på skolen, og jeg synes det er lite på nettet uten om generell fakta.. Jeg vil gjerne forstå bipolar lidelse bedre, og lurte på om du hadde tid til å svare på noen spørsmål :)

Hvordan påvirker bipolar deg i hverdagen?

Hva er verst? (Kanskje dumt spørsmål siden alt sikkert er ganske ille)

Hva hjelper når du har en virkelig ille periode?

Finnes det noe positivt med lidelsen?

Så deg på oljebarna btw, og du inspirer virkelig.. Jeg føler meg ganske heldig som frisk, men jeg har en søster som sliter utrolig mye med panikkanfall og depresjon så etter å ha lest bloggen din og sett oljebarna skjønner jeg litt mer hva psykiske lidelser er. Læreren vår mener at vi ikke er så veldig flink til å informere om dette, derfor fikk vi oppgaven.. En psykisk lidelse kan jo påvirke deg i hverdagen like mye som en fysisk sykdom, så jeg synes det er utrolig bra at du er åpen og ærlig om hva du sliter med (og at vi fikk oppgaven, thihi)

Nina Emilies blogg

01.03.2015 kl.19:22

Anonym: Hei! Jeg håper jeg ikke er for sent ute?! Du skal hvertfall få svar nå. Bipolar Lidelse påvirker meg ikke så mye i hverdagen. Jeg må ta litt hensyn, som betyr at jeg ikke kan jobbe 100% og at jeg må sørge for å holde døgn- og matrutine for å unngå at jeg får en ny episode. Det verste er å få depresjoner. Det hjelper å ha gode folk rundt meg. Familie, venner og fagfolk. Det som er positivt med lidelsen er at jeg har blitt generelt veldig kreativ. Jeg bruker kreativiteten min til mye positivt :) Så flott at du har en så engasjert lærer! Det liker jeg :)

03.03.2015 kl.16:58

Takk for svar!! Oppgaven skal leveres i morgen så jeg fletter inn litt av svaret ditt og annet jeg har funnet på bloggen din om det er greit? Er også veldig fornøyd med å ha en slik lærer, folk åpner seg mye mer om problemene sine noe som gjør det enklere og si når man har en dårlig dag, eller om man sliter i større grad psykisk 💜 Synes du er en utrolig sterk person, digger væremåten din!!

Nina Emilies blogg

05.03.2015 kl.17:14

Anonym: Selvfølgelig! Kjør på :) Takk for det <3

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits