Jeg er glad i så mye!

Gratulerer masse med dagen, kjære lesere! Dette er kanskje ikke det mest spennende innlegget på bloggen, men det er et viktig innlegg for meg. Jeg er glad i bunad, jeg er glad i barna, jeg er glad i stemningen, jeg er glad for at vi har noe felles å feire i hele Norge og jeg er veldig glad for at jeg bor i dette fine landet!

Dagen startet med en liten (egentlig ganske stor) frokost før vi gikk ut og så på barnetoget i vakre bygda vår. Nå skal det grilles! Hvordan feirer dere 17. mai?

 


 

 

Pynta seg med sløyfe!

GRATULERER TUSEN GANGER MED DAGEN ALLE SAMMEN!!

4 kommentarer

friskematgleder

17.05.2015 kl.19:31

Så fine bilder av deg nina emilie fra denne store dagen. håper du har en fin og herlig dag med familie og venner, og ikke minst spist masse god mat og drikke

- friskematgleder -

Eilén Holt

19.05.2015 kl.13:00

Jeg har feiret med masse besøk hele dagen av venner og familie der jeg har invitert de på masse god mat og kjærlighet! Etter det tok jeg meg friheten av å ta en øl med en venninne ute imens vi så på russetoget etterfulgt av masse folk oppe hos oss som drakk litt vin og minglet!

Nina Emilies blogg

24.05.2015 kl.23:33

Eilén Holt: Hørtes koselig ut!! Takk for at du delte <3 Det er så utrolig gøy! :)

Nina Emilies blogg

24.05.2015 kl.23:34

friskematgleder: Det hadde jeg!! Takk for det :) Håper dagen din var strålende også!

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits