MindFit

Idag vil jeg tipse dere om en veldig fin app! Den heter MindFit.

Jeg har skrevet "positivt-bok" i flere år. (Les mer om det HER) Nå kan jeg enkelt registrere det på mobilen.

 

 

 

Hver kveld skriver jeg minst tre ting som har vært positivt med dagen. Hvis jeg har hatt en skikkelig dårlig dag er det utfordrende å finne tre ting. Andre dager kan jeg skrive ti! Men det tvinger meg til å skyve vekk det negative, og fokusere på det positive. Dette er en app for ALLE. Frisk eller syk, spiller ingen rolle.

 

Appen kan brukes til mye forskjellig, men jeg anbefaler alltid å prøve ut en ting av gangen. Alt på en gang kan kanskje bli litt overveldende.


Den største utfordringen er å skrive i dårlige perioder. Men jeg liker utfordringer!

29 kr. well spent!

3 kommentarer

Tusen takk for at du kommenterer. Det er alltid like stas ❤Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

Den Grønne

12.02.2016 kl.17:58

Har sett på denne appen, men ikke visst nok om den til å gidde å kjøpe den, så var greit at du skrev en kommentar om den.

24.05.2016 kl.22:06

Apropos APP:

http://www.dagsavisen.no/innenriks/hjelper-hjernen-med-ny-selvhjelps-app-1.728739

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

26, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits