hits

Selger ut de siste bøkene

I 2012 samlet jeg alle relevante blogginnlegg til en bok. Jeg hadde kommet en del lenger enn da jeg startet bloggen i 2009 og boken ble derfor en reise fra de første blogginnleggene, med korte tekster i mellom, hvor jeg skrev litt om hvordan jeg tenkte annerledes i 2012.

Det ble en fin bok med fine refleksjoner og gode tips både til meg selv og andre. Ved å gå igjennom gamle innlegg på den måten fikk jeg også en slags reise gjennom de sykeste årene mine og det var godt å se hvor langt jeg hadde kommet.

Selvfølgelig har det skjedd utrolig mye mer siden boken kom ut, men reisen frem til 2012 var ganske turbulent og kanskje mer "spennende". For det var i 2012 det virkelig begynte å snu og om jeg hadde skrevet en bok om de 5 neste årene hadde den nok blitt veldig kjedelig.

Nå har jeg kun noen få eksemplarer igjen av boken min "Hei Verden. Jeg er psykisk syk." og nå selger jeg resten for 150 kr. inkl. frakt.

Bestilling på mail: tankekjor@gmail.com 

3 kommentarer

Drea

12.12.2017 kl.16:47

Selvpubliserte du? :)

Jeanette

05.11.2018 kl.09:25

Ser at dette innlegget er gammelt, men har du flere slike bøker?

Nina Emilies blogg

05.11.2018 kl.09:26

Jeanette: Ja, det har jeg. Send meg en mail: tankekjor@gmail.com så fikser vi det :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

28, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin