Har du spørsmål?

God morgen

Jeg har fått mange mail det siste døgnet fra folk som ønsker seg tips og råd. Derfor vil jeg bare nevne at jeg har en egen kategori for akkurat det her på bloggen.

I den kategorien har jeg skrevet mye forskjellig om alt fra panikkangst og angst til søvn og mani. Kanskje du finner svaret du leter etter der?


// http://fosterchiropractic.com/what-you-seek-you-will-find/

Du finner den kategorien på linjen over dette innlegget, eller du kan trykke HER for å komme dit. I tillegg er det en kategori som heter “Generelle spørsmål”. Den finner du HER.

Det er veldig fint hvis du kan se igjennom de innleggene og eventuelt søke etter innlegg om akkurat det du ønsker svar på, før du kontakter meg. Du kan søke i kolonnen til høyre.

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail.

Jeg har brukt 5 år og ekstremt mange timer på å både skrive om erfaringer og svare på spørsmål for å fylle ut bloggen mest mulig. Da er det litt fint å kunne slippe å svare på akkurat identiske spørsmål til én person på mail.

Du finner også, mest sansynlig, mer utfyllende svar her enn hvis du stller spørsmål pr. mail.

Det er selvfølgelig veldig koselig med mail og tilbakemeldinger. Det bare tar litt ekstra tid for meg å svare på spørsmål som allerede er besvart på bloggen.

På forhånd, tusen takk 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg