Medlemskap, 50 kr.

Er du ikke medlem av Bipolarforeningen enda? Da er det på høy tid å bli det. Nå koster det bare 50 kr. som trekkes fra din mobilregning.

Hos oss kan du bli medlem enten du har en bipolar lidelse, er pårørende eller bare ønsker å støtte vårt arbeid.


Logo Bipolarforeningen

Foreningen får en fast sum pr. medlem av staten. Med flere medlemskap kan vi utrette mer og tilby flere og større tilbud på sikt.

Bipolarforeningen kan idag tilby blandt annet:

– Mestringskurs i Lillehammer, Oslo og Bergen. Vi jobber hele tiden med å utarbeide kurs i andre deler av landet.

– Forum på nett og flere fagfolk som kan besvare dine spørsmål

– Informasjonsmateriell for Bipolare Lidelser

– Temakvelder

– Likemannssamtaler

– Pårørendegrupper

– Ressursteam og erfaringsforedrag

– Gode nettsider og smarbeidspartnere

… for å nevne noe

 

Det er kun 2 måneder igjen av året, og derfor senker vi prisen på medlemskap! For kun 50 kroner blir du medlem ut året.

SMS: Bipolar din epost og fødselsår til 2090

Du blir trukket 50,- fra din mobilregning.

 

TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE!

4 kommentarer
  1. Hei Nina.
   Jeg har nettopp fått diagnosen bipolar 2. Egentlig var det ikke et sjokk, for det har lagt i kortene lenge. Men å plutselig få diagnosen var veldig overveldende og skummelt…
   Har nettopp meldt meg på et mestringskurs i bergen nå i desember, for å få litt mer informasjon. Kanskje jeg kan lære å ta hensyn til meg selv og sykdommen bedre også. Men, jeg kjenner jeg kvir meg litt også. Hva kommer jeg til å møte ? Må jeg snakke om meg selv?
   Kunne du ha fortalt litt om dette?
   Tusen takk på forhånd.
   Lene , 21 år.

  2. Lene: Hei Lene! BEKLAGER at jeg ikke har svar deg på dette! Mestringskursene er veldig “snille”. Slik malen er satt opp så kommer det en professor og holder foredrag for dere første dagen. Andre dagen får dere erfaringsforedrag. Begge dagene er det satt av litt tid til gruppesamtaler. Under HELE mestringskurset velger du selv hva du vil si, hvor mye du vil si og om du vil si noe i det hele tatt. Det blir “håndsopprekning” dersom du har spørsmål underveis, så her kan du bare sitte å lytte hvis du vil det. Under gruppetiden er det ca. 5-8 stk på hver gruppe og det blir tatt en liten presentasjonsrunde i starten hvor du bare kan si fornavnet ditt. Utover det er alt frivillig å si noe som helst! Jeg håper at du føler terskelen er lav nok til å delta på kurset. Her skal ingen andre enn foredragsholderne behøve å prestere noe i det heletatt! 🙂 Jeg tror du vil oppleve mestringskurset som lærerikt, tankevekkende og spennende og vil dra derfra med ny kunnskap i bagasjen. Ønsker deg en fortsatt fin helg og lykke til på kurs 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg