Definitivt dagens sitat!

Idag har jeg vært på Nellys noen timer sammen med A<3 og en dødsfet kunde var innom. Hun kom med dagens sitat og noen av dere må kanksje tenke litt på denne for å forstå den!

“Det er vel egentlig et sunnhetstegn at jeg ikke er lokalkjent oppi her” – Kundens utsagn om Heggedal

Sneiks!

Amelias Hemmelighet


Ja, nå er det jo veldig lenge siden jeg har blogget. Det er takketvære forestillingen vi setter jobb. Jobber masse med det prosjektet for å komme i mål på 5 uker. Rett før påske fant Claudia og jeg ut at vi skulle sette opp en forestilling med to formål. 1. Informere folk om problemet menneskehandel og 2. tjene inn penger som Claudia skal ta med seg til Asia og bruke på klær, mat osv til barn som har vært offer for menneskehandel. Pengene skal også kunne gå til materialer som barnehjem kan trenge.
For å sette opp en forestilling må vi ha endel ingredienser. Vi må ha; sangere, dansere, skuespillere og band og ikke minst PR. Så startet vi litt forsiktig. Fant en danser her og en sanger der og nå står vi plutselig midt oppi det med begge beina og har litt for liten tid. MEN VI SKAL GREIE DET!! Jeg vet ikke helt hva mer det er å si, annet enn at det er littegranne mer jobb enn vi kanskje hadde trodd og at jeg vil takke, ære og hedre Andrè fra Radar som har hjulpet oss så mye. Takketvære han så får vi en sal med 217 seter i Asker Kulturhus til å spille forestillingene. Det kommer til å bli så konge!!

Jeg skjønner hvis dette ble litt rotete? Skrev rett fra hjertet og levra og alt! Btw, så hater jeg Petter i Paradise skikkelig! Han provoserer meg litt for mye innimellom, merker jeg! Øsj..
Kan ikke du som leser bloggen min stille spørsmål hvis du lurer på mer om forestillingen? Jeg svarer gjerne på alle spørsmål i et eget innlegg, hvis det kommer noen spørsmål da.