Fredag, dag 7

Hei 🙂
Da var det klart for blogg dag 7, og siste dagen.
Husker ikke dagens sang=/

Dette var den andre dagen i sola og jeg kjente jeg var litt solbrent, men jeg solte meg bak jeg. Lå masse på madrassen på vannet og det var dritdigg. Var varmere idag enn igår. Til lunsj prøvde vi ut en ny restaurant, som skulle ha digge toast, men de var så tørre at vi sleit med å tygge dem!

Vi spiste middag på Roko i kveld også, vi visste jo at vi fikk god mat og service der:)

 

Et dyr gikk inn for landing i øyet til Hanne!

Hele gjengen på Roko 🙂

Stroganoffen min 🙂

Etter middag gikk vi «gågata» tilbake og tok hennatattoo og ble bestiss med tattovøren som var dritfet! Det var loka, men gøy. Følte meg kanskje litt vel turistisk, men det var ikke akkurat første gangen den følelsen dukka opp, så det gikk bra. Tatovøren sa noe som fikk meg til å tenke litt for hele uka har jeg hatt skikkelig rart humør. Det har gått opp og ned hele tiden og jeg vet ikke om det var solen som fikk meg opp igjen, men han sa hvertfall: «You look happy, and I dont know why». Det fikk meg til å tenke litt.. Og det gjorde meg glad at han bemerket det.

Da vi tre jentene kom til hotellet satt de voksne der og drakk øl og mamma hadde tatt Che Guevara tættis som hun klina rundt over alt, kløna. Kvelden endte med at alle fem hadde totalt lættis og ingen visste helt hvorfor!

FRED ut <3

Torsdag, dag 6

Hellå
Dato: 24.6
Dagens sang: Cheezy
Dangens dings: bademadrass!!
Dagens opptur: SOOOOL!!!!!!!!

DET ER ENDELIG SOOOOOOOOOOOOL!!!!

Jeg skjønte ikke noe når da jeg våkna! Mamma ville liksom ta en rolig morgen, men vi fikk plutselig bråhast med å komme oss ut av døra. Vi gikk over veien og la oss ned på stranda for å steke. Der lå vi i 6 timer. Vi kjøpte flytemadrasser og grilla oss skikkelig (noe vi kjente litt for godt dagen etterpå).. Dette er vel kanskje et av tilfellene hvor man burde fått gratis steke t-skjorte fra Carl?


Friends from Kristiansand

Da vi skulle spise, dro vi på en av restaurantene som var anbefalt av apollo, og det var ikke dumt. Vi fikk servert lam, som var sinnsykt mørt! Og jeg spiste mer enn jeg har gjort på lenge. Og servicen der var fantastisk og alt var bare helt sykt bra. Jeg ville dratt til Podgora bare for å spise på den restauranten som heter Roko. Alt var helt herlig<3

 

På vei hjem stoppet vi litt på internett-cafeen for å sjekke face og mamma skulle ta seg en conjak (æsj)

Det er det største conjakglasset jeg har sett i mitt liv! Også var det sånn 3 dråper i det..

 

-Pis ut

Onsdag, dag 5

YAW
Dato: 23.6.2010
Dagens sang: Alejandro (de spilte den overalt!)

Igår sa jeg til mamma at hun skulle vekke meg tidlig hvis det var sol også vekket hun meg! Og jeg spratt opp, var lys våken og sa: «ER DET SOL??!!!», men neida… det var bare vaskedama som ville inn.. Allikevel var det greit å komme seg opp da, for vi dro til Split med Kristiansanderne. Skulle egentlig leie bil, men de var utsolgt. Split er blir kalt shoppingens by. Det fant vi ikke ut før en time før vi skulle dra (typisk oss…). Men vi fant «palasset» og det var skikkelig fint og bak det fant vi tusenvis av smågater og smug vi kunne gå i. De fleste endte opp i torg. MEN det aller beste var vel kanskje at det var S O L der!!! Vi var sent hjemme, og det var mye mildere så vi håpet veldig på sol på torsdagen.


Veien til sola


Først en feilparkert bil..


Så en feilparkert bil til… Sånn gjør man med dem!


Sisterhood i nye jumpsuites:)

-Pis ut

Tirsdag, dag 4

Da har vi kommer til tirsdagen i Kroatia og det var fortsatt ikke noe sol å se:(

Dagens sang ble derfor: Shades on og Winter Wonderland

 

 

Idag skulle det være sol…

men det var det ikke…

så da slappet vi av på hotellet, før vi gikk mot sentrum en tur, for å gå til «enden» av kystlinjen (altså der hvor det ikke var mer restauranter, hoteller, sjapper osv). Vi tok med oss I, siden moren hennes hadde dratt på båttur og hun kjedet vettet av seg på hotellrommet sitt. Skulle vel egentlig på båttur vi og, men det var så surt og kalt at det droppa vi, lett. Lunsjen tok vi på enden, der og det var en kald og lættis opplevelse;

 

Jeg bestilte pommes frittes. Siden den kosta 15 kroner, regnet jeg med at det ikke var så veldig mye (var ikke veldig sulten), men da maten kom fikk jeg det berget med mat. I og Hanne skulle dele en pizza og da jeg spurte om en ekstra tallerken til dem, misforstod kelneren og jeg fikk en pommes frittes til… Men jeg var allerede mett etter en kvart porsjon av den første. Mamma bestilte Mixed Salad og gleda seg veldig. Da maten hennes kom fikk hun en «side salat» med innholdet: agurk, salat og tomat og en dressing som smakte sur eddik! Stakkar.

På tilbakeveien tok vi en kaffe, spilte litt kort, jeg tok nakke og rygg -massasje (30min, 140kr) også gikk mamma til leiligheten, mens Hanne, I og jeg stoppet på cafeen hvor de hadde trådløst internett og satt der noen timer. – det var vel dagen i korte trekk 🙂 Har egentlig ikke skjedd sååå mye.. Humøret mitt går litt opp og ned, men det er kanskje ikke så rart når det er storm og jeg har vært stivfrossen i hele dag. Vi er i «syden», det skal liksom være varmt her.

Imorgen må det bli sol…

Og jeg skal ikke bruke mer penger…

-Pis ut 🙂

Mandag, dag 3

Dag 3
Dato:

Mandag 21.6.10

Dagens sang: Waving Flag

Dagen begynte med at Hanne og jeg skulle gå ned i «butikken» å kjøpe frokost, men den var stengt (tror vi?). Så vi gikk bort til enden av veien og fant ut at det kun er et marked på et godt stykke. Dermed gikk vi tilbake til markedet for å se om de kanskje bare hadde en mini-siesta, og det hadde de nok for da var det åpent. Heldigvis, for det vi mangla til frokosten var brød og det hadde de. Typisk utenlandsk, seigt brød, men det var helt ok.

 

Egentlig hadde vi avtalt med de Kristiansandske vennene våre at vi skulle dra sammen til Macarska å shoppe. Idag kjente vi at det var dagen for shopping, men vi hadde ikke noe telefon nr. Eller noe til dem, så med litt dårlig samvittighet gjør vi oss klare. Ved en tilfeldighet kikker jeg ut og oppdager I, som forteller at hun har lett etter oss og at de også vil shoppe, så vi drar inn med Taxi (15kroner pr. Pers).

Etter episoden igår turte vi ikke annet enn å kle oss etter været og tok på oss bukser og gensere og hadde med både paraply og regnjakke, men da vi kom til Macarska var det strålene sol. Så det første vi måtte gjøre var å kjøpe oss noe lettere klær. Dermed gikk mamma og moren til I for å se kultur og vi for å shoppe litt. Macarska er en havneby med haugevis av restauranter, noe suvernir-butikker og endel gullsmedbutikker, så det var ikke så mye å velge i. Vi gikk mye rundt, var i bakgater, og det dukka opp noen kule butikker innimellom. Etter endel timer fikk vi kontakt med mamma som fortalte om et gigtisk marked. Da hadde vi ikke funnet veldig mye, men der var det bare å slå seg løs. Et sinnsykt svært område, med helt vilt mye klær, smykker, vesker, og alt mulig et marked kan inneholde! Det var kult.

Tilbake i Podgora (her vi bor) spiste vi middag og JEG LER! ca. 80 kroner for hele middagen, drikken var dyrere enn maten. Vi hadde bestemt oss for å spise pizza og gikk forbi et sted hvor de solgte enkeltstykker. 10 kr. pr. Stykke og stykkene var gantiske!! Så måtte vi løpe hjem for da begynte det å regne og da turte vi ikke ta sjansen på å sitte lenger, tilfelle det ble storm. (men det har ikke blitt det enda, heldigvis)


Det var det Hanne orka :p

Da vi kom til leiligheten var Hanne og jeg så hypre så vi begynte å herje i senga og akrobatere og danse!
Haha

Pis ut!