MR!

På Tirsdag var jeg på Bærum sykehus og tok MR av hodet, da ligger man inni en maskin som kan ta bilder av hjernen eller magen eller hva man skal sjekke. Så kan de se alle organene ogsånt. Resultatene var gode og jeg har IKKE en eneste skrue løs! Så slutt å kall med dum, for alt er som det skal oppi topplokket! =D


Følte meg så syyyyykt sexy i den pysjen!!! Buksa var dritdigg å ha på, så jeg tok den med hjem jeg.
Litt må jeg jo ha for å stille opp “offentlig” i noe sånt!


Nina var heldigvis med meg da:) Hun likte visst pysjen veldig godt hun også!

Hva skjer a??

Nå har det skjedd så mye siden sist jeg skrev og jeg har rett og slett ikke hatt noe særlig lyst til å skrive noe på en stund heller. Men nå er det på tide med en liten oppdatering kanskje.

…..


 

SÅ ER SPØRSMÅLET: HVOR ER NINA NÅ?

Joa, mellom de positive tingene, skjer det jo endel oppi topplokket da… Har blitt mye friskere siden min første innleggelse i fjor. Nå er vi IKKE tilbake der, men jeg er innlagt igjen. Trenger hjelp til å bli ordentlig frisk. Er innlagt på en åpen avdeling, hvor folk er litt friskere enn man kanskje kan forestille seg på et mentalsykehus. Vi skal nå jobbe mot noen mål, som livsverdi, få frem matlysten igjen og struktur i hverdagen. Høres kanskje lite ut, men jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne, så jeg bare dropper å skrive om det. Vanskelig å forklare, vanskelig å forstå, men har du noen spørsmål, må du GJERNE spørre!! Skal holde dere oppdatert jeg. Prøve hvertfall.

2 mndr. senere: På tirsdag bærer det hjem i leiligheten og det gleder jeg meg masse til. De har vært flinke er på “Allmennpsykiatrisk døgnseksjon” og jeg har lært masse nyttig om meg selv her, men nå vil jeg hjem. Er egentlig ganske lei nå og hun behandleren jeg har her er så teit og jeg har ikke likt henne fra dag en, så det skal bli digg å bli kvitt henne!

____

 

22.04.2012

Denne innleggelsen varte ca. 3 måneder og det var under dette oppholdet jeg fant ut at jeg var bipolar. Vi gikk igjennom en rekke undersøkelser og kom frem til at jeg har denne diagnosen.