Vil du gå på Bipolarkurs?

Jeg jobber, som nevnt tidligere, på Lærings- og mestringssenteret, avd. Blakstad i Vestre Viken.

Nå skal vi snart i gang med neste Bipolarkurs hvor alle med Bipolar Lidelse innenfor Vestre Viken kan delta. Det eneste du trenger er en enkel henvisning fra fastlege/psykolog.


http://weheartit.com/zozodubois182000

Kurset går over 10 ganger, med ca. 3 timer hver gang. Vi har foredragsholdere som informerer oss om diverse nyttige temaer innenfor diagnosen.

Økonomi, hva skjer i hjernen, medisinering, tilbakefallstegn, symptomer, hvordan snakke med pårørende – for å nevne noe. I tillegg er det rom for diskusjon og erfaringsdeling.

Utdrag fra informasjonsskriv:

“Formen på kursene vil være undervisning og dialog med foreleserne, samt erfaringsutveksling. Du vil få en kursperm første dagen.”

 

Kunne dette være noe for deg? Ta kontakt med Tone Finvold snarest for påmelding og mer informasjon.

Mailadressen hennes er: [email protected]

2 kommentarer
  1. Hei! Har vært innom bloggen din et par ganger. Synes det er veldig interessant og kult at du skriver åpent om å være bipolar! Har selv en i nærmeste krets som er bipolar, og det har gitt meg litt mer innsikt rundt det av å lese bloggen din! Har hjulpet til noen grader 🙂 Stå på!!
   Har også ett spørsmål..du gikk på Solborg FHS?
   Jeg skal begynne der nå til høsten, og lurer fælt på hvordan innetiden er?
   Ha en god natt og vakker morgen 🙂

  2. Malene: Hei! Så hyggelig, tusen takk og så bra det kan være til hjelp 🙂 Ja, gikk på Solborg i 2010/11. Innetiden mener jeg å huske var kl. 23.00 på hverdager. Du har sikkert fått mer informasjon ved skolestart. Ønsker deg et flott år på en flott skole!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg