En heldig jente

Nå sitter jeg hos frisøren og skal få farge, striper og klipp gratis. Jeg er så heldig om dagen og livet smiler.

Etter den dagen jeg bestemte meg for å bli mer positiv, som jeg skrev om for en liten stund siden, har ting blitt så mye mer positivt for meg. Livet smiler tilbake! Jeg ser verden på en lysere måte og tar til meg alt det positive. Det er superdeilig og jeg håper det vedvarer.

Det hender at de negative tingene dukker opp, da forkuserer jeg på alt som er positivt og løsninger isteden for selve problemet. Jeg tar en pause, puster dypt og tenker på at det kommer til å gå bra denne gangen også. Dette er sunt for meg.

Jeg har en bok som jeg skriver i hver dag. Skriver ned alt som har vært positivt med dagen i stikkordsform. Det er fint.

Ønsker alle en fin ettermiddag!

Én kommentar

Irlin

18.05.2012 kl.16:35

Så mye godt innhold og fine bilder du har på bloggen din, stå på, og ha en fin helg a! :D

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits