Pårørendekveld ble foredrag

I går arrangerte Lærings- og mestringssenteret i Vestre Viken en temakveld for pårørende til personer med Bipolar Lidelse, på Bærum Sykehus.

Her skulle en psykologspesialist snakke om Bipolar Lidelse og om det å være pårørende til en psykisk syk person.


// leloveimage.blogspot.no

Møtet skulle starte 17.30. Min oppgave skulle være å lytte og lære. Så jeg satt pent og ventet sammen med de andre. Ca. klokken 18.15 hadde foredragsholderen enda ikke kommet. Jeg spurte om det var noe jeg kunne bidra med.

Min sjef spurte forsamlingen om de kunne tenke seg å høre litt fra en som selv har Bipolar Lidese. Noen nikket og jeg spratt opp!

 

 

Det var både moro og utfordrende å holde foredrag på sparket. Jeg snakket litt først, og så tok vi imot spørsmål fra salen.

Spørsmålene er alltid det mest spennende, synes jeg. Jeg har fortalt historien min tusen ganger, men det dukker stadig opp nye spørsmål.

 Jeg fikk gode tilbakemeldinger etterpå, og jeg håper at hvertfall noen ikke følte det var helt bortkastet å komme, selvom foredragsholderen ikke dukket opp.

Og jeg storkoste meg, som jeg alltid gjør på scenen!

 

Så fikk jeg fine påskeblomster som takk og da jeg kom hjem stod det et stort påskeegg på bordet. Jeg synes de kler hverandre!


Til dere som var der, som titter innom bloggen min; hva synes dere?

Ha en fin kveld alle sammen!

7 kommentarer

Stig Mass Andersen

09.04.2014 kl.19:13

Grattis med gjennomført foredrag på sparket! Jeg synes også at de gangene man tør å improvisere på det man gjør er de mest morsomme.

Frk. M

09.04.2014 kl.20:08

Så gøy! Så utrolig tøft gjort av deg! Virkelig beundringsverdig :)

Anja Kihl

09.04.2014 kl.23:33

Jeg er så glad for at du delte dine erfaringer.og selv etter at foredraget var ferdig tok du deg tid til å svare på flere spørsmål

Monica

11.04.2014 kl.00:10

Tusen takk for at du kommenterer. Det er alltid like stas ❤

Jeg syns du var kjempeflink, sporty gjort. Vi fikk stor utbytte av kvelden selvom det ble annerledes, takket være deg. Tusen takk. 😃🌹

Nina Emilies blogg

25.04.2014 kl.18:00

Monica: Så godt å høre!! :)

Nina Emilies blogg

25.04.2014 kl.18:00

Anja Kihl: Så bra :)

Nina Emilies blogg

25.04.2014 kl.18:00

Frk. M: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits