Intervjuobjekt på NRK igår

Igår kom saken på NRK Dagsrevyen, som jeg har skrevet om i noen dager nå, hvor jeg var med som intervjuobjekt. I tillegg kom det en artikkel ut på NRK.no like etter Dagsrevyen.TV-innslaget kan du se ved å TRYKKE HER (Det er hovedsaken, altså den aller første i Dagsrevyen)

Eller bruke linken: http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA19071414/14-07-2014

 

Artikkelen kan du lese ved å TRYKKE HER

Eller bruke linken: http://www.nrk.no/norge/rekordmange-unge-gar-pa-lykkepiller-1.11831344

Én kommentar

Stig Mass Andersen

15.07.2014 kl.18:52

Fint innslag! Veldig enig i det du sier angående at man også må gå inn i de vonde følelsene. Ikke kun medisinering alene. Bra at du også sier tydelig at dette er din egen erfaring. Det forsøker også jeg å være tydelig på når jeg snakker om mine erfaringer. Angående pillebruken blant menn skulle jeg nesten ønske at den var høyere om det også betød at flere menn turte å søke hjelp:)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits