Foredrag

Har du holdt foredrag eller har du planer om å holde foredrag?

Jeg har noe erfaring med foredrag, men til høsten blir det mer av det og jeg gleder meg. Jeg skal holde5-6 foredrag i løpet av høsten på noen skoler i Asker og Bærum. Som dere sikkert har skjønt ønsker jeg å opplyse ungdom om psykiatri på en ordentlig måte. Derfor er jeg kjempe glad for at jeg får lov å komme på besøk til disse skolene og snakke med ungdommene der.

Mitt aller første "foredrag" var på folkehøgskolen, da jeg fortalte alle elevene og lærerene om min bipolare lidelse og snakket en del rundt det. Etter det holdt jeg foredrag under forestillingen "To Ansikter" som du kan lese om HER. Da holdt jeg foredrag for deltakerene mine, og sa litt kort om meg selv til publikum før hver forestilling.

 

Utenom det så kan jeg ikke helt skryte på meg at jeg har holdt flere foredrag, men det blir på en måte det når jeg forteller folk om diagnosen min og de svarer med et uttrykk formet som et spørsmålstegn. Så jeg må innrømme at jeg har blitt ganske dreven på å snakke fritt om psykiatrien på godt og vondt.

 

Om du kjenner noen som vil ha meg på besøk for å snakke om ett eller annet innenfor psykiatrien er det bare å kontakte meg på mail tankekjor@gmail.com. Skoler, firmaer, hvem som helst. Jeg stiller gjerne opp!

 

Vi snakkes :)

 
3 kommentarer

18.09.2012 kl.08:02

kommer på solvang?

Joachim

18.09.2012 kl.14:06

Du er kjempetøff som både tør og skrive, men også holde foredrag om dette for folk som ikke er kjent med Bipolar Lidelse :)

Det står det utrolig stor respekt av vil jeg si :)

En veldig fin blogg med mange fine bilder og innlegg :)

Du er god til å blogge

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Nina Emilies blogg

21.09.2012 kl.21:32

Anonym: Ja, jeg kommer til Solvang på verdensdagen for psykisk helse 10. okt. Gleder meg!! :)

Skriv en ny kommentar

Nina Emilies blogg

25, Asker

Velkommen til bloggen min! Som 19åring fikk jeg diagnosen Bipolar lidelse som jeg jobber med å lære meg å leve med. Jeg ønsker å dele den reisen med dere. Oppturer, nedturer, innleggelser og tanker. Du er hjertelig velkommen til å kommentere og stille spørsmål til hva enn det måtte være :) Dette er ærlig og nakent, og jeg ber deg lese med respekt. //KONTAKT: tankekjor@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits